Siivouspalveluita ja siivouspalvelut Espoo Vantaa Helsinki Uusimaa toiminta alueella.

logo

Siivouspalvelut on yhdistävä yritys (Siivouspalveluita INFO) kaikki mukana olevat yritykset ovat pieniä tai keskisuuria yrityksiä siivouspalveluiden tuottamiseen erikoistuneita yrityksiä, siivouspalvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Haluamme aina löytää parhaat ratkaisut asiakkaidemme ongelmiin ja tulemme mielellämme kertomaan lisää siivouspalveluistamme ja sen toimivuudesta, siivous on meille tuttua.

Kaipaatteko omaa tuttua ja turvallista luottosiivoojaa?

Yhteistyömme asiakkaan kanssa on palvelumme perusta!
  • Sopimukset laaditaan joustavaksi, emme sido asiakasta jäykkiin sopimusehtoihin, siivoamme myös sieltä missä likaa on. 
  • Siivouspalvelut turvallisesti omilta ammattisiivoojilta
  • Siivouspalvelut  suorittaa oma tuttu Luotto Siivooja, jonka kanssa voi sopia myös suoraan siivoukseen liittyvistä asioista ja siivouspalveluista. 

Siivoustyöt

  • Ota meihin yhteyttä, tulemme arvioimaan ja tekemään kilpailukykyisen tarjouksen yrityksellesi. Meillä siivoojat pysyvät samoina siivouskohteissamme.
  • Olemme luotettava yhteistyökumppani ja huolehdimme asiakkaidemme tilojen siisteydestä vankalla ammattitaidolla. Sopimussiivouspalvelumme kattavat lähes kaikenlaiset kiinteistöt.
  • Teemme asiakkaillemme sopimussiivouksen lisäksi myös toimistosiivoukset erikoissiivoukset, kuten ikkunoiden pesut, kokolattiamattojen pesut, lattioiden peruspesut ja vahaukset.

Sopimussiivoukset

Siivoamme kaikenlaiset toimistotilat sopimuksen mukaisest. Ilmastointijokevacleaningin organisaatio takaa joustavan ja yksilöllisen palvelun. Työntekijöidemme sitoutuneisuus sekä pieni vaihtuvuus puolestaan takaavat turvallisen ja luotettavan ilmapiirin. Siivoamme myös sieltä missä likaa on, emme ole sidottu tiukkoihin työohjeisiin. Olemme aina puhelinsoiton päässä, meidät tavoittaa aina! Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksesi tarpeisiin sopiva siivouspaketti!

Tilaussiivoukset

Hoidamme toimipaikassanne myös erikseen sovittavan tilaussiivoustyön luotettavasti ja ammattitaidolla. Kauttamme onnistuvat muun muassa lattioiden pesut ja vahaukset, ikkunoiden pesut sekä erilaiset suursiivoukset. Meiltä löytyy osaamista ja ammattitaitoa monenlaisiin siivoustehtäviin tutustu niihin >>>

Olemme rakentaneet palvelukokonaisuuden joka perustuu erillisiin pieniin, keskisuuriin yrityksiin jotka ovat sitoutuneet tähän palveluun.

Tarjouspyyntö (yhteydenotto) siivoustyö

Tervetuloa työtarjouspyyntö sivustoon, voitte yksinkertaisesti (riittävät yhteydenottoon) antaa tällä sivulla yhteystiedot mihin otamme mahdollisimman pian yhteyttä, tai teidän valitsemana päivänä. Halutessanne voitte antaa meille enemmän tietoa ruksaamalla kohteet ja lisätieto kenttään kirjoittamalla lisätietoa.

Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Ole hyvä kirjoita sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä kirjoita puhelinnumerosi.
PERUSTIETOA Tarjouspyyntö koskee

Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
TARKEMMAT TIEDOT

Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa