Toimistosiivous
Siivouspalvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Haluamme aina löytää parhaat ratkaisut asiakkaidemme siivouspalveluiden tarpeeseen.
Lue lisää
Rappusiivous
Syynä pitkiin asiakassuhteisiin on ollut halu kuunnella myös asiakkaita kuuntelun seurauksena kehitämme toimintaamme vastaamaan entisestään asiakkaiden toiveita ja odotuksia.
Lue lisää
Ikkunanpesut
Ikkunanpesu on suositeltavaa teettää ammattilaisilla, jos haluatte hyvän lopputuloksen. Ammattilaiset osaavat pestä ikkunat ilman, että niihin jää pesujälkiä (jäämiä).
Lue lisää
Peruspesu
Peruspesut sisältävät esimerkiksi porrassiivousta, toimistojen lattiapintojen puhdistusta (vahausta) palvelumme on täysin räätälöitävissä asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden pohjalta.
Lue lisää
Muuttosiivous
TILAA MUUTTOSIIVOUS Siivoojamme hoitaa asuntosi siivouksen ammattitaidolla (ammattisiivooja). Ota yhteys meihin ja sovitaan aika muuttosiivoukselle.
Lue lisää
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Toimistosiivous
 • Rappusiivous
 • Ikkunanpesut
 • Peruspesu
 • Muuttosiivous

Kuva galleria

Olemme suorittaneet toimistosiivouksia vuosikymmeniä, sekä muita siivoustehtäviä toimistotiloissa ja toimistorakennuksissa.
 • Ole yhteydessä, olemme enemmän!
  Olemme enemmän! Meitä on eri kategorioissa siivouspalveluiden tuottamiseen suuri joukko siivousalan ammatilaisia. Pystymme vaativiin ja suuriin kokonaisuuksiin, pyydä tarjous!

  Lue lisää
 • Laaja kategoria palveluiden tuottamiseen!
  Meiltä saat siivouspalvelut kilpailukykyisin hinnoin ja joustavin toimintaehdoin. Ammatillisia kohteitamme, tutustu laajaan paveluiden (siivous) tarjontaan. Tarjoamme sinulle henkilökohtaista palvelua, emme valmista pakettiratkaisua.

  Lue lisää
 • Asiakkaitamme ovat esim.
  Asiakkainamme on taloyhtiöitä, isännöintitoimistoja, ravintoloita, myymälöitä, kouluja, terveyskeskuksia, varastotiloja, toimistotiloja ja yksityisiä yrityksiä jne. Meiltä saat siivouspalvelut kilpailukykyisin hinnoin ja joustavin toimintaehdoin.
 • Rasvakanavat IV-kanavien nuohous
  Tarjoamme ilmanvaihtojärjestelmien puhdisukset ja huoltosopimukset sekä yritys- että yksityisasiakkaille, jotka takaavat sisäilman hyvän laadun niin kotona kuin työpaikalla. Tarjoamme myös ravintoloiden ja keittiöiden rasvakanavien ja suodattimien ammattitaitoisia puhdistuksia.
 • Rekrytointi
  Etsimme ammattitaitoisia siivoustyön tekijöitä, yksityishenkilöitä tai pienyrittäjiä. Kerro alustavasti itsestäsi tai yrityksestäsi, käymme tarkemman keskustelun yhteydenoton jälkeen.

  Lue lisää

Tervetuloa siivouspalveluiden käyttöön

Siivouspalveluita Uudeltamaalta

TARJUSPYYNNÖLLÄ nopeutat, sekä helpotat omaa työtäsi!

Täältä löydät erilaisiin tarpeisiin soveltuvia siivouspalveluratkaisuja niin yrityksille kuin yksityisillekin. Huom. voit tehdä tarjouspyynnön (yhteydenoton) myös tällä sivustolla siirry yhteydenottoon

Palveluntarjoajan henkilökunta toteuttaa siivouksen asiakkaan valitseman siivousohjelman mukaisesti. Siivousta on tarjolla pitkäjänteisesti sopimussiivouksena tai kertaluontaisena urakkatyönä, mikä teidän yritykselle sopiikaan.

Olemme ollut kiinteästi yhteydessä siivouspalvelujen tarjoajaan, toivomme hyvää ammattitaitoa siksi täältä löytyy paljon yrityksiä jotka ovat toimineet yli viisitoista vuotta. Mikä parhainta täältä löytyy myös siivousalalla kauan toimineita henkilöitä jotka ovat perustanut siivouspalveluja tarjoavia yrityksiä.

Siivouspalveluita, sekä muita palveluja laadukkaasti!

Tämä sivusto on tarkoitettu yritysten tietojen ja palveluiden laittamista esille palveluiden tarvitsijoiden käyttöön. Palvelujen etsijöiden (tarvitsijoiden) rekisteröitymisellä ei ole tarvetta.

MAR 03, 2016
Siivouspalveluita
Tarjoamme siivouspalveluita kaikkeen siivoukseen.
Olemme kiinteistöhoidon osaajia vuosikymmenien kokemuksella.